Костов отговаря: Време беше!

Най-мразеният и и най-харесваният човек в държавата – Иван Костов – отговаря на въпросите на избирателите.

ivankostovОтлично направеният проект Иван Костов – отговори дава възможност всеки посетител да зададе въпрос и да получи отговор. Може само да съжаляваме, че сините не се сетиха по-рано за това! Обичан или не, Костов безспорно е най-яркият български политик на последните две десетилетия. Не Луканов и не Виденов, не Петър Стоянов и съвсем не Георги Първанов.

Иван Костов има ясна политическа физизономия и не е променял драстично мненията си по дългосрочните и стратегически важни за развитието на страната теми. Днес България е член на НАТО и на ЕС и убийте ме – ако щете – но това е заслуга повече на Костов, отколкото на всеки друг политик.

Шлемовеец е преди всичко блог за музика, затова ще си позволя това сравнение: Иван Костов е Джими Пейдж на българската политика! Той дава насоката, а останалите копират, често без да си признават. Наследството му е колосално, въпреки конюнктурната слава на разни поп(улистки) звезди. Обвиняват го в сатанизъм, за да омаловажат постигнатото от него. Обвиняват го за договор със сатаната, за да прикрият собствените си грехове. И все пак… времето минава и след бурята остава – чиста като сълза – костовата Stairway to Europe!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: