Гласуваш за Бойко, получаваш Костов

Про или анти говоренето е по-силно в България?

Докога хората ще се водят от кампании в стил анти, вместо да избират позитивно? Струва ми се, че е по-добре политиците да насочват вниманието на избирателите към своите добри идеи, вместо да нагнетяват ненавист и неприязън към опонентите си.

Какво впечатление Ви прави вихрещата се интернет кампания на партия Нова Зора: Гласуваш за Бойко, получаваш Костов? Лично на мен – неприятно.

Ето някои от хората, които стоят зад тази анти- кампания: nova-zora

От тези другари, приличащи на партийни секретари на общоселски пленум, на трибуната е Румен Воденичаров, а по средата – Минчо Минчев. От рекламите им не става ясно какви са техните идеи за развитието на България.

А нали политиката и изборите са съревнование между идеи и практики…

–––-

Снимката е взета назаем от Симеон Николов.

 

Advertisements

4 Коментари

  1. Мда, много неприятно. Току що бях изненадана от анти-то в една предизборна ПРОГРАМА! Не стига дето бяха отделени само две страници на най-важната според мен тема, ами солидна част от тях беше заета от оплюване на дейностите на действащото правителство в тази област.

  2. […] Ако все още се съмнявате в несъстоятелността на социал… […]

  3. ммм То да бяха само Нова Зора (що за име само, но няма значение сега). Станишевци и те наблягат на това, селския шлемовеец Яне Янев и той само в АНТИ насока работи. Кошлуковци и те… Явно всички си извлякоха поука от резултата на Атата на предните избори: „Като не ти достаигат смислени доводи, превръщай отрицателната обществена енергия в своя полза“ или т.нар. НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ за управляващите. Кофтито е че разбраха тази поука, а не да речем тази, че „ако ти крадеш от Европа, цяла България страда“ и куп други подобни….
    Плюя над т.нар. ни ‘политически ели’

  4. Нено, да прощаваш, ама Яне не е никакъв шлемовеец! Не ми разваляй хубавото име, щото Рачко Пръдлето казваше „Човек заради едното красно име живей!“
    По-добре го наречи Яне Пръдлето! .
    А политически елит няма откъде да си внесем.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: